Najbolji gimnastika od bora na licu i vratu

Lica-building – zvoni malo riječi, koje je odavno zaljubio ljepote-blogeri. Pod moderan definicijom krije učinkovita metoda u borbi sa starenjem promjene lica. Gimnastika za lice protiv bora može nositi različita imena – lica-lifting, lica kulture, ne kirurški face... autori su pokazali svoju maštu u potpunosti, ali suština se ne mijenja. Pogledajmo kako se utjecaj i tehniku izvođenja lica gimnastici na primjeru najučinkovitijih tehnika.

Hasbinding

Nema mjesta detalje: opća pravila lica-kuća

Vježbe za mišiće lica protiv bora imaju mnogo autorskih interpretacija, ali kada se detaljnom istraživanju može se istaknuti opće preporuke koje se odnose na više organizacijskih trenutke. Nakon što je donio odluku da se brine o održavanju svježine kože, slijedite sljedeće smjernice:

 • Početi baviti u bilo kojoj dobi, ali najbolje rezultate daje rani start. Djevojke stariji od 25 godina već treba raditi na jačanju mišića lica, a nakon 35 godina, nužno je trenirati najmanje 5 puta tjedno. Čak i ako se bore dok ne smetaju, prevencije radi efikasnije nego rješavanje već formirana problema.
 • Plan treninga najbolje u jutarnjim satima, kada mimic mišića odmarali po noćenju i spremni na teret. Onima kojima je teško izdvojiti vrijeme u jutarnjem naknadama morati baviti u večernjim satima. Utjecaj večernje časove manje nego ujutro, ali bolje nego ništa.
 • Odaberite nekoliko jednostavnih vježbi za većinu problematičnih područja, i poštujte ih svaki put kad će imate malo slobodnog vremena. Koristite vrijeme stoji u prometu, posjet kino ili pauze na radnom mjestu.
 • Prije punopravnog treninga obavezno skinite šminku. Super, ako postoji mogućnost da se douches ili napraviti lagana masaža lica i vrata.
 • Gimnastika za lice protiv bora kod kuće izvodi se pred ogledalom, za kontrolu ispravnosti aparata. Ne zaboravite držati leđa ravno, da ne ometa cirkulaciju.
 • Poželjno je završiti trening lako samo-masaža. Mung, dodirnite i pegla / glačalo mišića, s naglaskom na mjesta nad postojećim bore.

Nakon treninga obavezno premažite kremom ili hidratantnom mlijeko lice, vrat i područje dekoltea. Nanosite sredstvo po masažnim linijama, kombinirajući njega sa masažom.

Čep

Kompleksi vježbi mogu biti prikazani u obliku zbirki za pojedine zone ili za cijelo lice. Ako nema izričitog dominacije uvelosti kože u određenom području, to je vaš izbor - lica gimnastika za lice protiv bora, video-lekcija kojoj je dizajniran za rad na svim područjima. Dobre kritike ima sustav američkog autora Emma Hardie, koji daje rezultate, čak i prilikom značajnih promjena lica javljaju kod žena u menopauzi.

Daleko vrana noge: vježbe iz bora oko očiju

Tijekom života žene je dosta razloga za osmijeh, ali od pozitivne emocije tanka koža u kutovima očiju dobiva zrake-bore. Kasnije im se pridružuje progib gornjeg kapka, vrećice ispod očiju, malar kuta oka. Nemojte prestati smijati, ojačati odgovarajuće mišiće će vam pomoći sljedeća gimnastika od bora oko očiju:

 • Kaša mišića, punctum temporis connivuit očima. Otvorite oči maksimalno široko i zatvorite ih. Pazite da u posao ne sudjelovanje obrve i čelo. Trajanje treninga je 1 minuta.
 • Dovuci oči jabuke, kao da se slikaš broj "8". Pokret izvodite s maksimalne amplitude na 30 sekundi na svakoj strani. Imajte na umu da je nacrtana osam, a ne znak beskonačnosti.
 • Nacrtajte oči krug, prvo u smjeru kazaljke na satu, a zatim u obrnutom smjeru. Dovuci oči jabuke polako i ponovite vježbu u trajanju od 1 minute.
 • Indeks prstima pritisnite kožu u blizini vanjskog kuta oka, a srednji – uz domaće. To je učinjeno kako bi se pri treningu se nisu pojavili nabora i bora, a radila je samo mišić. S naporom gurnite gornji stoljeća na donje, ne priŝurivaâs', držite pritiska 2 sekunde i široko otvorite oči. Ponovite 15-20 puta.
 • Prste dalje zadrži uglovima očiju. Pogledajte u strop i pokušajte podići donji kapak, kao da je priŝurivaâs'. Ostati u tom položaju na 4-5 sekundi, opustite kapke i ponovite vježbu 20 puta.
 • Gledajte ravno pred sebe i što je moguće šire razotkriti oči. Pokušajte da iznesu očnu jabučicu prema naprijed. Upiti dva druga pauzu i zatvorite oči. Napravite 15 ponavljanja.
 • Znak ploča prste postavite duž donjeg kapka, drži ga do ruba očne otvore. Podignite oči u strop i držite ih tako u roku od 40 sekundi. Prvi put napravite 1 ponavljanje, s vremenom se broj može povećati i do 3.
Vježbe za oči

Jasno će pokazati kako napraviti neke opisane vježbe za lice protiv bora video, gledati koji nije nužno da svaki put prije treninga. Jednog dana, obavljajući ih, zajedno s autorom, vi zapamtite tehniku i biti u mogućnosti da upuštati sami.

Najviše učinkovite vježbe protiv bora na čelu

Nabori i incisuras u ovoj zoni je lako čistiti botoxom, ali je li se prijaviti, neka čak i lokalno, neuro-nervni otrov, kada postoji alternativa u obliku lica u teretani? Iznenadio horizontalna ili tristis chela bore se smanjuju, ako se redovito sljedeće vježbe:

 • Položite dlanove na čelo tako da male prste kliknuo kožu odmah iznad obrva, a ostali prsti su održavali od MNU kožu na čelu. Pokušajte iznenađenje podići obrve, prevladavanje otpora ruke. Opustite čelo i ponovite vježbu 20 puta. Na zadnjem ponavljanju zadržavaju se u najvećoj neizvjesnosti na 8-10 sekundi. S vremenom povećavajte broj ponavljanja.
 • Gurnite prst jastučići k čelo trokutom – male prste se nalaze točno iznad unutarnjeg ruba obrve, a znak ploča se na sredini čela. Zategnite svoje obrve, držite kožu od offseta. Vi ćete osjetiti, kako je pod prstima radi mišić ponosni, odgovorna za pojavu vertikalnih chela bora. Ponovite 15-20 puta.
 • Opustite čelo i oči, pritisnite indeks prstima kožu iznad obrva i pokušajte ih izostaviti. To je pokret usmjeren na opuštanje mišića, nakon prethodnih vježbi. Izvedite 5 ponavljanja.
 • Postavite jastučiće prsta okomito prema gore od unutarnjeg ruba obrve. Duboko udahnite i izdahnite povucite kožu centra čela stranke, opuštanje i istezanje treba mišića. Ponovite 5 puta.
 • Vežbe protiv bora na čelu
 • Pritisnite jedan dlan na sredini čela, tako da su vrhovi prstiju bili su usmjereni na nos. Dok udišete pogledajte dolje, učinite uzdisati, podignite oči, istovremeno potezanje kožu čela prema gore. Izvedite 5 ponavljanja.

Svoju verziju zbogom borama na čelu nudi Victoria Sheering, i njegova gimnastika za lice protiv bora, video kojim objašnjava struktura gnojenje mišića i tehniku opuštajuće masaže frontalnom području.

Smješkajući se i val svoje: vježbe za lice protiv bora oko usana

Ovo područje je vrlo dobro reagira na sustavan trening. Već nakon nekoliko tjedana potrage primijetit ćete izglađuje bore oko usana, podizanje kuta usta i smanjenje nabor u njemu.

Kad se gimnastika lica protiv bora, pobrinite se da koža ne postanu nabora. Vježba pred ogledalom, i primjećujem nabora pri napetosti mišića, malo jači povući kožu. Zanemarivanje ovog pravila riskirate produbljuju se bore.

 • Postavite dlanove na usnama uspravno. Pri tome male prste su blizu krila nosa, a središnji dio usana ostaje gol. Ne otvarajući usta izvlačiti usne naprijed, kao za poljubac. Ponavljajte vježbu sve dok ne osjetite umor u području usana i oko njih, postupno povećavajući broj ponavljanja do 25-30 puta.
 • Postavite jastučići prstiju obje ruke uz nazolabijalne brazde. Domali prst drži kutak usta, a kažiprst se nalazi u neposrednoj blizini krila nosa. Učinite napor, kao da se pokušava nasmijati. Pazite da se kutovi usana su nastojali gore, a ne sa strane. Napravite 30 ponavljanja.
 • Vrhovima prstiju obje ruke gurnite kožu luku duž donje usne. Pokušajte otkriti zube. Ako vam se razumije, inženjering, prvo napravite vježbe bez poštivanje kožu prstima, osjetiti koje mišiće treba da se uključe u rad.
 • Izgovorite slovo "O", povlačenjem usne u pravu oval. Pri tome treba rastezanje koža u području nazolabijalne trokuta. Pritisnite kažiprsta i srednjeg prsta kutovi usta i početi luk balavac zube. Pridržavajte dok ne osjetite lagani umor, pokušavajući 30 ponavljanja.
 • Završi gimnastika vježbe na opuštanje mišića. Zatvorite usta ne stišćući usne. Duboko udahnite kroz nos i glasan izdahnite na usta, ne otvaranje. Usne pri tom će počiniti vibrirajuće pokrete.

Područje oko usana podržava u svih autorskih i tehnika, i kompleksa za nju razvijen dovoljno. Svoj izbor vježbi za lice protiv bora nudi i video, u kojem se također govori inženjering jačanje mišića obraza za borbu s naborima oko nosa i usana.

Nastavljamo raditi: djevojačko vrat i oval lica

Klonuo oval lica, drugi brada i progib kože na vratu starih čak jači nego što se bore. Lica-building je savršeno zateže ove zone, navodeći odgovarajući tonus mišića. Zadržati mlade će svakodnevno obavljanje takve vježbe:

 • Sjedi točno, opustite lice i zatvorite usta. Sredine jezik do pritisnite na gornji nebo. U prvom pristupu radite brzo, slijedeći 10-15.
 • Stisnut u šake rukom poduprite područje između vrata i brade. Pokušajte otvoriti usta, klikom na ruku 10 puta. Drugi pristup učinite sa statičkim opterećenjem – kliknite na šakom i zadržite napetost, brojati do 8.
 • Usne
 • Izvucite usne naprijed, izgovarajući zvuk "Ja" i zatezanje vrata. Brzo povucite usne, rekavši: "x-men" i držite je položaj 10 sekundi. Opustite se i slijedite 10-15 ponavljanja.
 • Provucite zvuk "S" 10 sekundi, guranjem prema naprijed i prema gore brade i donje usne. Pazite na držanje pravilno držanje tijela za vrijeme vježbanja.
 • Zagrlit gornju usnu dnu kako bi se zategnuti kožu vrata i brade. Polako okrenite glavu udesno i prema gore, brojati do 8 i napravite isti zaokret u drugu stranu. Ponovite vježbu 10 puta na svaku stranu.
 • Kopča glavu rukama. Press na rukama u roku od 10 sekundi, pokušavajući odbiti glavu natrag. Napravite 6 ponavljanja.
 • Prethodno učitavanje donju usnu tako da na bradi su nastale nepravilnosti, da si se uvrijedio. Učvrstite stresna situacija na 10 sekundi, pri čemu se u ogledalo tako da uglovi usana nije pala dolje. Napravite 4-5 ponavljanja.

Na postavljenoj u nastavku pogledajte video gimnastika za lice i vrat od bora, usmjeren na borbu protiv drugi brade i vraćanje pravilne konture lica.

Elastična obrazi 5 minuta

Raditi sa cheeked potrebno, čak i ako bora na njih dok se ne vidi. Jednostavne i složene će podići kontura lica i nazolabijalne brazde, kroz sljedeće vježbe:

 • Pritisnite dlanovima obraze i s maksimalnim naporom pokušati prevariti ih, prevladavanje otpora ruke. Zadržavaju na 5 sekundi i ponovite vježbu 15 puta.
 • Mo obraz naizmjenično, i dalje držite svoje ruke. Ponovite 15 puta za svaku stranu.
 • Postavite znak ploča prste između unutrašnje površine čeljusti i donje u blizini zubi. Molimo vas, pokušajte uvucite obraze između zuba tako da gurate na prste 15 puta.

Redovite nastave lica gimnastiku ne samo da će ojačati mišiće i smanjiti bore, ali i vraća zdravu boju lica zbog aktiviranja cirkulacije krvi. Sačuvajte mladost lica i samopouzdanje zajedno s jednostavnim i pristupačnim tehnikom lica-kuća!