Kako izgleda 10 godina mlađe: gimnastika za lice protiv bora

Gimnastika lica – to su posebne vježbe koje pomažu u održavanju lica mišići u dobroj formi. Kreator takvog punjenja smatra se plastični kirurg iz Njemačke – Reinhold Benz. A nastavio ga je američka Carol Maggio, koja je stvorila poseban "aerobic lica". Ako svakodnevno posvetiti 20-25 minuta takav trening, onda se može upozoriti na starenje, da biste dobili osloboditi od bora i drugog brade. Smatra se da je po svojoj učinkovitosti takva gimnastika može zamijeniti popularnu postupak plastične kirurgije — face lift. Također eliminira nema učiniti botox i druge postupke. Još jedan plus – nastava na prednjoj gimnastici, može se organizirati u kući.

gimnastika za lice

Gimnastika za lice kod kuće – 5 pravila

Prije nego krene na trening mišića lica, potrebno je usvojiti pet zlatnih pravila gimnastika za lice. Bez njih će biti teško postići željeni rezultat.

Idealna dob za početak nastave – 25 godina. Nakon 30 godina gimnastika mora postati nezaobilazan dio njegu lica. Gimnastiku treba vježbati svakodnevno. Najbolje je to učiniti ujutro. U teretani je glavnu ulogu igra pravilnost i učinkovita tehnika. Prije početka sjednice odaberite odgovarajući tečaj od poznatog trenera i stalno slijedite pravila. Ne treba od prvih dana dati izdržljivosti opterećenje na mišiće lica. Bolje postupno kretati od najnižeg količini vježbanja. Gimnastika za osobe mora se provoditi čistim rukama. Kožu prije početka treninga treba očistiti blagim tonikom.

Učinak treninga neće biti vidljiv nakon prvog pregleda. Kontura lica uhvatiti kroz 15-20 dana svakodnevno vježba. Bore će nestati, a ne ranije, nego kroz 2-3 mjeseca. Tada ista osoba će steći lijepu boju i zdrav sjaj, a obrazi će biti više elastična.

Kućna gimnastika za lice protiv bora, ili Kao u 50 izgledati na 35, fotografija prije i poslije

Odavno je dokazano snažan anti-aging efekt koji daje facijalna gimnastika. Razvijeno je mnogo anti-age tehnika. Takva se pomlađuje gimnastika radi u fazama. Različite dijelove lica postupno zagrijavanje i nalaze se u ton.

  1. Zauvijek. Znak ploča prste spajanje u području obrva. Velike su smješteni kod vanjskog ruba oka. Ispada opseg u obliku bodova. Kapci treba čvrsto zatvoriti. Zatim znak ploča prste između obrva rast smjerom prema gore. Velike previše pomiču gore, ali na stranu uši. Vježbe treba raditi oko 40 sekundi. Rezultat: nestaju ogromna zone u području oka, ton gornjeg i donjeg kapka povećava, pomlađuje kožu, uklanjaju znakove umora oko očiju.
  2. Čelo. Palac se snimaju pod jagodice. Ostali prsti i dlan nalaze iznad gornjeg izraženim obrvama. Obrve treba podići prema gore, a prste spusti prema dolje, stvarajući otpor. Takva odredba je fiksiran na 30 sekundi, a zatim se mišići lica opuste. Rezultat: učinkovita prevencija protiv bora na čelu, nestaju poprečne bore između obrva i uzdužni nabor, nastavi impendere gornje kapke.
  3. Donje kapke. Znak ploča prsti nalaze u nižim stoljećima, od ekstremne linije trepavica. Zatim je potrebno snažno ad squint i podići pogled maksimalno gore. Lice posegnu prema naprijed, a ramena povucite natrag. Trebao bi se pojaviti otpor. Držati u tom položaju 30 sekundi. Rezultat: postupno nestaju tamni krugovi i vrećice ispod očiju.
  4. Obrazi. Znak ploča prste press na najviši isturenim dio obraza na sredini. Usne držite Lunch na zubima. Sada je potrebno prikazati usklik "Fuj!" — to je ono što mi govoriti, kad se spominje nešto neugodno. Pri tome treba osmijeh, ali samo u srednjem dijelu usne, pokušavajući da ih ne spojiti. Prsti moraju osjetiti pokret obraza. Učinite isto 20 puta. Rezultat – elastični, odgovara obraze.
  5. Nos. Most nosa treba kopča kažiprsta i palca. Kažiprstom druge ruke vrh nosa se podiže prema gore. Gornju usnu povući prema dolje i držite ga u neizvesnosti nekoliko sekundi. Napraviti gimnastika nosa 40 puta. Rezultat: nos je ostao u dobroj formi, ne povećava se kao rezultat starenja (da nos raste cijeli život – odavno je dokazana činjenica).
  6. Kutovi usana. Usne čvrsto moj, svoje kutke podići unutra. Indeks prstima treba masirajte kožu prema gore i prema dolje, ne uzimajući ih od kuta usana. Masaža 40 sekundi. Zatim, gotovo ne otvaranje usana, izdahnuti zrak i opustite mišiće. Rezultat: Jedan od očitih znakova starosti uglovima usana, tužno usmjeren prema dolje. Ovaj nedostatak se lako upozoriti i eliminirati, što je jednostavna vježba.
  7. Volumen usana. Indeks prstima ugradite vanjski rub usne pod domaće. Prstima popraviti "upletena" usne na sredinu i dobro poravnati ga sa dvije strane. Rezultat: usne postaju u masi, elastični i elastična, bez upotrebe specijalnih punila.
  8. Nazolabijalne brazde. Usne prislonjen što je moguće gušće na Gume i otvaraju u obliku ovalnog ili izdužen slova "O". Znak ploča prsti su priključeni na primjenu na kutovi usana. Zatim prsti se kreću prema gore do krila nosa i spušta u obrnutom redoslijedu. Reper kretanja – nazolabijalne odustati. Rezultat: eliminacija čak i dubokih bora između nosa i usana.
  9. Kontura lica. Otvara usta, a donja i gornja usna čvrsto pritiskom na zube i završio unutra. U takvom položaju potrebno pet puta polako otvoriti i wink čeljusti. Zatim, držite usta zatvorena, malo podignite bradu prema gore. Zaključali ga na nekoliko sekundi u tom položaju, opustiti mišiće. Rezultat: jasne konture konture lica na liniji čeljusti, oslobođenje od podbradak.
  10. Vrat i brada. Jednu ruku stavite na vrat i malo stisnuti, drugi se osloni o zid. Glavu podigne i osmijeh. Nakon toga jezika protežu do vrha nosa i odgurnuti od zida. Ponovite pokret 30 puta, imajući u nepromijenjenom položaju. Napravite vježbu još 30 puta, okreće glavu lijevo i još 30 puta – desno. Rezultat: poboljšanje kontura brade i čeljusti, stroži vrat i nestaje drugi brada. Fotografija prije i poslije mogu uvjeriti čak i većina pohlepan skeptike da je gimnastika lica – nije gubitak vremena, a na snazi i pomlađuje punjenje za lice.
što radiš gimnastiku za lice

Gimnastika lica od Anastazije Vb – 13 vježbe protiv bora

Sve ove tehnike se nudi u tečajevi Anastasia Bi Ona nazvala lekciju "Super lice". U njega ulaze 13 vježbi. Na vrijeme oni zauzimaju samo 8 minuta dva puta dnevno. Na kraju – 16 minuta, koje će učiniti vaše lice mladi, lijepi i fit.

Nakon 2-3 mjeseca je najučinkovitija pomlađuje tehnika bude tu, točnije – na licu. Bore će nestati, a koža lica i vrata će postati glatka, bez nabori, kontura lica uhvatiti. Oči, usne, linija škola će postati više izražajna, nestati znakove rosacea. U videu od Anastazije – detaljne upute o tome kako pravilno raditi protiv starosne gimnastika lica.

Metodologija gimnastika za osobe u izobilju. Ih razvili poznati treneri, a oni uživaju veliki uspjeh za sve koji žele zadržati mladost i svježinu svoje kože. Uostalom, to je tako jednostavno – 20-ak minuta gimnastika lica i bez botoxa.