Jastuk od bora na licu – ljepota i kvaliteta sna!

Bore – to je nabora, koje se pojavljuju na koži zbog strmoglave gubitke elastičnost i gipkost epitela. Također uzrok ovog poremećaja su veće opterećenje na mišićna tkiva.

jastuk od bora

Starenjem organizma i pod dejstvom nepovoljnih vanjskih čimbenika, koža gubi kolagen, koji je odgovoran za elastičnost epitela, i hijaluronske kiseline, potrebne za elastičnost dermis. Kao posljedica toga, javljaju se simptomi starenja.

Važnu ulogu u procesu nastajanja bora se igra na kvalitetu spavanja. Pri pogrešnom položaju glave i vrata u noćno doba dana, rizik od pojave kožnih nabora povećava. Kako bi se smanjila vjerojatnost nastanka problema, potrebno je koristiti poseban jastuk.

Uzrok pojave bora

Formiranje bora noću sna može biti zbog utjecaja sljedećih čimbenika:

 1. Spavanje na boku. Ako stalno spavati na boku, postoji rizik od pojave bora u području zagušenja nabora. Kada čovjek leži na obrazu, koža mu je expressum. Ona ne može imati normalan otpor, što podrazumijeva stvaranje bora.
 2. Spavanje na trbuhu. U ovoj situaciji u području oko vrata pomaknut koža. S jedne strane to je rastezljiv, a s druge – skuplja.
 3. Spavanje na leđima. To je dobra opcija koja isključuje kontakt osobe s jastukom. Na kraju to nije izložena pritisku, što pomaže da se izbjegne nastanak bora.
 4. Visok jastuk. Bez obzira na položaj tijela previsok jastuk negativno utječe na stanje kože. Pri tome je brada gotovo može dotaknuti grudi. Kao posljedica toga, pogoršava stanje kože na vratu. U ovom području pojavljuju prve bore. I oni se mogu pojaviti čak i u mladoj dobi.

Dakle, prerano pojavu bora na koži može izazvati pogrešan izbor jastuka. Da biste izbjegli takve probleme, potrebno je kupiti posebnu ortopedski učvršćenje.

Imenovanje jastuci protiv bora

Ovaj proizvod je pogodan za sve ljude bez obzira na dobnu kategoriju i spol. Posebno je korisno koristiti jastuk ženama 25-68 godina. S ovog doba došlo je glatka usporavanja metaboličkih procesa. Jer tijelo treba pravilan odmor.

Do ključne prednosti specijalnih zračnih od bora pripisuje:

 • koža je stalno ostaje glatka bez obzira na položaj tijela;
 • jastuk pruža podršku vratne kralježnice;
 • poboljšava cirkulaciju krvi u području lica;
 • uspijeva pobjeći obrazovanja bore i nabore;
 • smanjuje natečenost.

Proizvođači sličnih jastuka osigurati da oni mogu poslužiti kao prilično dugo vremena. Zahvaljujući njihovu primjenu uspije izbjeći potreba za obavljanje injekcije botoxa ili provesti kirurški face-lift.

pregled suvremenih modela

Pregled suvremenih modela

Za održavanje glatkoću i elastičnost epitela, treba odabrati pravi jastuk protiv dobi. Za najpopularnije modele pripisuje sljedeće:

 1. Jastuk od svile. Ova opcija se može nazvati istinski luksuzan. Vrijedi takav jastuk je prilično skupo. Međutim, ona ima dosta prednosti. Do ključne prednosti proizvoda pripisuje veliku snagu i jednostavnost. Takav jastuk je anti-alergijske karakteristike, razlikuje elastičnost i izvanredan zadržava oblik. Osim toga, proizvod odlično upija vlagu. U svilene model ne razmnožavaju se grinje i štetne bakterije. Proizvođači proizvoda uvjeriti da je to pomaže da se izbjegne formiranje bore koje se kasnije pretvaraju u bore.
 2. Jastuk od heljde mahuna. U takvim proizvodima ne nakupiti grinje. To je posebno važno za ljude koji pate od alergija ili imaju osjetljivu kožu. Osim toga, jastuk ima ugodan miris. Ona s lakoćom prihvaća željeni oblik, adaptacija na položaju glave i vrata. Treba uzeti u obzir da je heljda mahuna se pruža zadivljujući masaža glave i vrata. To uvelike povećava kvalitetu spavanja i pomaže da se izbjegne formiranje bora.
 3. Jastuk od cedrovih mahuna. Ovaj orah ima svjež miris, koji ima i ljekovita svojstva. Zato san na takav jastuk će umiriti vaš živčani sustav. Osim toga, proizvod ima hypoallergenic karakteristikama i pomaže da se nosi s posljedicama stresa. Ova vrsta jastuka pruža zadivljujući masaža kože lica. To pomaže da se izbjegne formiranje vrećice i bore ispod očiju.
 4. Jastuk-transformatora. To je proizvod u obliku podsjeća na slovo N. Takav dizajn pomaže da se izbjegne dodir s bočne strane lica na površini jastuka. To daje osobit učinak ogromna. Zahvaljujući tome može se izbjeglo formiranje bora i incisuras, ali i nositi se s postojećim kožnim naborima. Posebnost proizvoda smatra se dostupnost u tkivu bakrene žice. Zahvaljujući tome, tijekom spavanja se oslobađaju ioni Meads. To pomaže da se povećaju sintezu kolagena koji je odgovoran za čvrstoću epitela.

Najbolja opcija smatraju ortopedski jastuk. Međutim, treba izabrati ljude koji nemaju problema sa kičmom. Također, treba uzeti u obzir da je oslanjanje ne mora biti visoka.

Proizvodi sadrže nekoliko elemenata:

 • stražnji dio – pruža podršku vratne;
 • donji isječak – pomaže u izbjegavanju dodirivanja lica i površine jastuci;
 • dio za okcipitalna području – pruža dodatnu podršku vratne i kralježnice;
 • desna dio – stvara mogućnosti za ugodno spavanje na boku;
 • ulomak za bradu, – pomaže da se spriječi klizanje.

Takav model ne izaziva nezgodno senzacija u ramenima, leđima ili vratu. Ona ne uzrokuje glavobolje ili crvenilo. Jastuk od bora pomaže izbjeći naprezanje nježne kože i pojave incisuras na licu.

Princip rada proizvoda

Mnoge žene su sigurni da će spriječiti pojavu bora ili nositi se s postojećim nedostacima kože pomažu isključivo anti-aging sredstvo, proteza ili plastične kirurgije. Pri tome nije svima poznato da je krivi izbor jastuka će se poništiti nema napore za podmlađivanje kože lica. Kao rezultat toga, postoji velika vjerojatnost pojave neugledne nabora.

Primjena posebnog jastuk pomaže u kratkom vremenu eliminirati rani simptomi starenja. Ključna obilježja proizvoda pripisuje sljedeće:

 1. Uređaj ima jedinstveni oblik. Zahvaljujući tome, uspijeva smanjiti područje kontakta proizvoda sa licem.
 2. Unutra se nalazi najfiniji je bakrena žica. Primjena teških iona bakra aktivira sintezu kolagena, koji održava normalna elastičnost epitela.
 3. Kao punila koriste prirodni materijali – kedar ili heljda ljuska. Također u ponudi nalaze jastuci od svile vlaknima.

Prirodnih punila sposobni ponoviti oblik glave i čak daju masaža kože. Zahvaljujući tim svojstvima može nositi s malim borama i eliminirati vrećice ispod očiju. Neosporna prednost se smatra sjajan okus proizvoda.

Svilene jastuk izgleda vrlo atraktivno i vrlo nježno dodiruje kožu. To pomaže da se izbjegne nezgodno senzacija. Prirodni materijali imaju anti-alergijske karakteristike, odlično upijaju vlagu i sprječavaju razmnožavanje patogenih mikroorganizama. U takvim jastucima ne pretvara grinje, što je vrlo važno za ljude koji su skloni alergijskim reakcijama.

korisna svojstva jastuci

Korisna svojstva modernih zračnih jastuka

Stalna primjena jedinstvenih jastuka omogućuje vam da dobijete vidljive rezultate. Na korisnim svojstvima uključuju sljedeće:

 • pojavljuje naviku da spavaju na leđima;
 • uspijeva pobjeći obrazovanje drugog brade i zadržati lijepe oval lica;
 • formirana je pravilno držanje tijela;
 • opuštaju mišićno tkivo na vratu, što pomaže rasteretiti kralježnicu;
 • uklanjaju incisuras u području dekoltea.

Procijeniti prednosti kvalitetan jastuk, potrebno je naučiti ga pravilno koristiti. Za to je potrebno upoznati se s pravilima primjene uređaja.

Mogućnosti korištenja proizvoda

Da se izbjegne nastanak bora, ramena treba Neque u bazu valjka, a vrat – smjestiti u poseban kanal. Glava bi trebala biti u udubinu u središnjem dijelu proizvoda. Zahvaljujući takvom položaju vrat traje maksimalno udoban položaj i ne protoka. U slučaju primjene jastuci protiv bora moguće je spavati na boku. Pri tome osoba ne bi snažno priviti u proizvod. To je povezano sa svojim jedinstvenim oblikom i materijalom.

Tijekom spavanja se proizvod ne mijenja oblik pod glavom. To je zbog ispravan i prikladan položaj. Da se bave bora, spavati na takvom jastuku treba svakodnevno. Zahvaljujući osmišljenu odmor u trajanju od 8-10 sati već nakon nekoliko tjedana moći ćete primijetiti prve rezultate. Zahvaljujući primjeni učvršćenje kože lica stroži, poboljšava joj glatkoću i elastičnost. Brojna istraživanja potvrđuju da je u 98 % slučajeva nakon 2-3 tjedna primjene jastuci usporava proces formiranja bora i normalan izgled epitela.

Učinkovitost

Ovaj proizvod se pojavio relativno nedavno, ali je već imao vremena osvojiti dosta obožavatelja.

Zahvaljujući njegovu primjenu mogu postići takve rezultate:

 • opustite mišićna tkiva lica;
 • se izbjegne stvaranje novih bora;
 • osigurati zdrav san u različitim položajima tijela;
 • spriječiti pojavu incisuras i nabore na koži;
 • postići anti-starenje učinak i izbjeći potrebu da se skupe pomlađivanja postupaka;
 • održavati područje glava i vrat u ugodnom položaju, što osigurava potpuni odmor;
 • značajno poboljšati protok krvi u području lica i vrata.
jastuk od bora korisni savjeti

Korisni savjeti

Za jastuk od bora donio željene rezultate, potrebno je pridržavati se takve preporuke:

 1. Stati na spavanje najkasnije u 23 sata.
 2. Trajanje spavanja mora iznositi najmanje 8 sati.
 3. Spavanje je preporučeno u mraku.
 4. Prije spavanja treba provjetriti sobu, kako bi se osigurao pristup svježeg zraka.
 5. Spavanje je preporučeno na leđima ili, što je češće prevrnuti.
 6. Uživati rejuvenating kozmetike za lice.
 7. Izbjegavati prejedanje prije spavanja.

Jastuk od bora smatra se da je učinkovit alat koji pomaže da se izbjegne pojava incisuras i nabore na koži. Za postizanje dobrih rezultata, to je proizvod treba primijeniti u kompleksu sa korekcijom stila života. Za to je potrebno pravilno se hraniti da se u potpunosti opustiti i uživati u kvalitetnom kozmetikom.