Frakcijsko lasersko pomlađivanje kože lica

Da biste odbacili desetljeće i izgledali privlačnije, ne trebate pribjegavati pomoći plastičnih kirurga. Frakcijsko lasersko podmlađivanje kože lica inovativno je rješenje uz pomoć kojeg se vaša koža pomlađuje, obnavlja i ponovno sjaji zdravim sjajem!

Postupak nije invazivan, odnosno izvodi se bez injekcija - apsolutno je bezbolan i siguran. Uz pomoć Fraxel lasera kozmetolog uklanja nedostatke kože poput pigmentacije, zateže je, vraćajući joj svjež izgled, elastičnost i ujednačenu teksturu - lice postaje glatko poput porculana!

Prednosti postupka

Zahvaljujući mogućnosti podešavanja snage laserske zrake, moguće je utjecati na duboke slojeve kože, što daje uistinu šokantne rezultate u liječenju kožnih oboljenja (rana i ožiljaka, strija i jake pigmentacije) . Sljedeći čimbenici također se smatraju prednostima frakcijskog laserskog pomlađivanja kože lica:

 • mogućnost izvođenja zahvata na bilo kojem području lica, uključujući najdelikatnija područja kapaka i peri-labijalna područja;
 • nema potrebe za prodiranjem u kožu, što je tipično za invazivne injekcije, - na taj se način integritet kože ne uništava i pacijent ne osjeća bolne osjećaje;
 • postupak je učinkovit za pacijente bilo koje dobi, zbog dubokog prodiranja laserske zrake u sve slojeve epitela kože;
 • sigurnost - opet, budući da je postupak neinvazivan, ne postoji rizik od oštećenja kože.

Uz to, istaknimo učinkovitost pomlađivanja: vaše lice postaje čišće, glađe i izgleda zategnutije za nekoliko dana nakon prvog postupka!

Što se može ukloniti Fraxel laserom?

koje se nesavršenosti kože mogu ukloniti frakcijskim laserom

Ovu uslugu mogu koristiti oni klijenti koji žele:

 • za stezanje pora kože;
 • za pomlađivanje strukture kože i zatezanje konture lica;
 • za zatezanje kože i stjecanje zdravog tena;
 • za uništavanje tragova post-akni, ožiljaka koji su ostali nakon ozljeda ili operacija;
 • ukloniti melazmu, staračke pjege;
 • izravnavaju bore.

Kako ide postupak?

Prvo kozmetolog temeljito očisti površinu lica laganim pilingom, nakon čega se na kožu nanese umirujuća mast s anestetičkim učinkom. Nakon sat vremena mast se ispere, a lice se pokrije slojem masne kreme koja jamči nesmetano klizanje lasera. Nakon tretmana kože laserom Fraxel, na kožu se ponovno nanosi umirujuća krema.

Jedna sesija frakcijskog laserskog podmlađivanja kože lica traje oko pola sata. Sljedeći broj posjeta utvrđuje se prilikom razgovora s liječnikom o problemima koje pacijent treba riješiti, ovisno o njihovoj složenosti, tipu kože i osobnim osjećajima klijenta. U prosjeku se radi o četiri postupka izvedena s pauzom od tri tjedna. Ponekad, nakon laserskog tretmana kože, može lagano pocrveniti, ali kasnije postane brončana, preplanula i elastična.

Kako se brinuti za lice nakon pomlađivanja?

Za učinkovito zacjeljivanje kože i učvršćivanje anti-age učinka, liječnici preporučuju slijeđenje sljedećih pravila:

 1. nemojte biti na izravnoj sunčevoj svjetlosti;
 2. koristite sredstva za sunčanje s visokim stupnjem UV zaštite tijekom sljedeća tri mjeseca;
 3. redovito nanosite kremu koju je propisao liječnik na tretirana područja;
 4. preskačite pilinge i tjedan dana uzimajte antivirusne lijekove protiv herpesa.