Naši Goji Cream

 • Nikolina
  Ja već dugo pogledao na oglašavanje i naši Goji Cream od hendel's garden. Odlučila isprobati par mjeseci. Rezultat je odličan! Posebno duboke bore na vratu i u kutovima očiju gotovo je nestala. Krema je dovoljno dugo, da je vrlo sretna. Može se mazati u tankom sloju, sredstvo troši štedljivo, a rezultat je vidljiv odmah.
  Goji Cream
 • Tena
  Kupili goji cream zajedno s mamom, da proba zajedno. Imam 40 godina, a mama 62. Pa evo, ja imam sada koža na licu baršunastim i glatka, a majka je nestala bora između obrva. Odmah izgled promijenio! Krema radi 100%!
  Goji Cream
 • Zoran
  Kupio ženi goji cream na našu godišnjicu vjenčanja. Sve se bojao da će ona biti uvrijeđen, navodno ja ga smatram starom. Ali rezultat od krema primijetio čak i ja!!! Dakle, ni o bilo zločin govora ne ide. Sada sam grešan stvar razmišljam da, nije li kupiti i sebi kutijicu. Želim svoju ljepotu nekako odgovarati! U principu, ne brinite se i kupiti. Smatram muško mišljenje — mišljenje nezavisnog stručnjaka!
  Goji Cream
 • Maja
  Nedavno preuzeo Goji Cream, pokušao prvi dan nanositi, a drugi put u večernjim satima. Da, ten je poboljšan, počeo je izglađen bore na mjestima gdje je koža posebno vani na sušenje. Samo kremu treba koristiti prije spavanja. Tada je i potopiti vremena, i ne moraju ujutro smetaju prije nego što šminka. Iako je moja prijateljica, kada je previše počela da ga koristim, smears isključivo u jutarnjim satima, da se koža od sunca ne suha. Pa imam nešto koža je masna, tako da sam bris prije spavanja.
  Goji Cream
 • Ivan
  Jasno, da se sa svim vrstama kremama i losioni uživaju uglavnom žene. Ali tako gledano, ja već četrdeset godina počeo voditi brigu o svom vanjskom obliku. Čast mi se to ne čini, ali sam se cijeli život pušio. I zbog toga je lice postalo izgledati nekako stari, ružno. Ja sam prestala pušiti, ali to je ono što s izgledom učiniti — to je neshvatljivo. Pitao kćeri, da je tako kako je, možda postoji neko sredstvo ili postupak. Ona mi je ovaj Goji Cream savjetovao, pokazali su rezultati prije i poslije. Pa ja sam kupio. I iako sam posebno je ta činjenica nije svijeću, krema koristim svaki dan, prije spavanja. I stvarno je postao izgledati mlađe. Kao što je postao svjež, zdrav ten postao. Savjet!
  Goji Cream
Ocjena Goji Cream
4
23